Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Finissage Tentoonstelling Serristerijen

04 okt 2015, 14:00

Locatie: Gemeenschapscentrum Felix Sohie - zaal Molenberg

Organisator: 5 voor 12 hoeilaart

SERRISTERIJEN

 

Fototentoonstelling van Frank Nicolaï over serres in de Druivenstreek.

Tijdens het Druivenfestival en tot 4 oktober  in zaal Molenberg (boven de bib) GFS.

Feestelijke afsluiting (finissage) van de tentoonstelling op zondag 4 oktober om 14uur.

 

Frank Nicolaï maakte deze tentoonstelling in het kader van ‘150 Zoete Zomers’. Enkele van de foto’s zijn te bekijken op het parcours. Frank brengt de serres in beeld, zoals je ze nog niet hebt bekeken of gezien. Je ziet een verhaal, soms zelfs een gedicht. Over werk in de serre, geschiedenis, vernieuwing en teloorgang, contrasten en licht en glas en ijzer… . De tentoonstelling was eerder te zien in Tervuren en Overijse, voor Hoeilaart heeft Frank de tentoonstelling aangevuld met een aantal foto’s van Hoeilaartse serres.

Achter elke serre schuilt een verhaal en geschiedenis… de serretjes van kunstenares Kathleen Jooris brengen die poëzie naar boven met een knipoogje naar het werk van Frank.

 Een aantal van de foto’s worden op de finissage te koop aangeboden ten voordele van ‘Mutoto’ een project dat zich inzet voor opvang en begeleiding van straatkinderen in Lumumbashi en waar de jonge Duisburgse serrist (De Voarenberg) en vice-Druivenambassadeur,  Jeroen Vandenbussche  de enthousiaste trekker van is. Jeroen zal het project komen toelichten.

5 voor 12 biedt u tijdens de finissage graag een hapje en een drankje aan.

Organisatie 5 voor 12 met dank aan Druivenfestival en Gros.

 

996 keer gelezen

1 reactie

afbeelding van jan lenaerts
Een mooie afsluiter van de 150ste zoet zomer!