Fashion SWAP

23 mrt 2019, 10:00 - 13:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Samen Voor

Op 23 maart gaat voor de derde maal de FashionSwap door, samen met het Repair Café!  In de visie van ecologie, duurzaamheid en consuminderen, is de FashionSwap dé plaats om jouw kleren nieuw leven in te blazen. In plaats van dat leuke kledingstuk dat je toch niet gebruikt, te vervangen door iets nieuws uit de winkel, kan je het hier ruilen! Het is niet alleen goed voor een nieuwe outfit, maar zo dragen we ook ons steentje bij voor het klimaat. Ook op het repair cafe kan je je kapotte spullen laten maken voor een vrije gift die een goed doel zal steunen!  

Hoe werkt het?

Heb je kleren in je kast hangen die je niet meer aandoet, maar die wel nog in goede staat zijn? Kom je kleren dan ruilen op de FashionSwap. Schrijf je in via samenvoor.net, via deze link https://forms.gle/F1Jcs1N5LFsxKszk7 ofvia fashionswapsv@gmail.com.  Op 23/3 kan je tussen 10u00 tot 11u30 je kleren, schoenen, handtassen, sjaals... binnen brengen in het GC Felix Sohie, en geven we je punten in ruil hiervoor. Dit op basis van het type kledingstuk, de staat waar het zich in bevindt, het materiaal, het merk, etc. Om 12u begint de ruil en kan je met de gekregen punten 'nieuwe' kledingstukken 'kopen' (aldus ruilen). Om het beste eruit te halen en zodat iedereen tevreden naar huis gaat, accepteren we enkel kleren in GOEDE staat ( miskoopjes, weinig gedragen kleren, niets stuk of met vlekken ....)

Wat als je niets vindt?

Je kan je eigen kleren terug 'kopen' indien deze nog beschikbaar zijn en je kan je punten bijhouden voor de volgende FashionSwap! Wat gebeurt er met de kledingstukken die over zijn?Kleren die overblijven gaan naar een goed doel, dat binnenkort bekend gemaakt wordt!Ervoor of erna kan je gezellig iets eten en drinken in de cafetaria. Daarnaast zal ook het Repair Café doorgaan. Hoe meer mensen deelnemen, hoe groter de keuze en hoe meer kans je hebt om met een nieuwe outfit naar huis te gaan! Maak er een gezellige dag van en nodig vriend(inn)en of familie uit.  

Volg ons via Facebook FashionSwap SamenVoor of via samenvoor.net

1482 keer gelezen