Dit weekend KERSTMARKT

16 dec 2016, 18:30 tot 18 dec 2016, 20:00

Locatie: Plein voor GC Felix Sohie

Organisator: Kerstmarkt Hoeilaart

Op 16, 17 en 18 december is het kerstmarkt in Hoeilaart, deze keer zonder schaatsbaan maar gegarandeerd met evenveel sfeer en plezier! De kraampjes staan opgesteld voor het GC Felix Sohie, vrijdag van 18u tot 24u, zaterdag van 14u tot 24u en zondag van 12u tot 20u. Kraampjes van: Annick Vidts, Beauty Center Stefanie, Chiro Hoeilaart, Christiane Coorevits, Oxfam-Wereldwinkel, Hockey en Tennis Club Oranje, Jacky Snack, Kiwanis Hoeylaert Zoniënwoud, Mariska Debecker, Motoclub Hoeilaart, Peggy Rom, Ryo Dojo vzw, Scouts Hoeilaart, Soulstep Dance Crew, TC De Jonge Wingerd, Sylvitis Therapy, Thai Food Eddy Craps, Welriekende Bloemenatelier

Zeker niet te missen:

  • Vrijdag 16 december om 21.30 uur: Vuurshow en lichtjonglage
  • Zaterdag 17 december om 14.00 uur: Geefchalet. Zet je ongebruikte spullen in de geefchalet en maak iemand anders blij. Zo sluit je het jaar duurzaam en sociaal af.
  • Zaterdag 17 december om 16.00 uur: Optreden van de Junior Crew van Soulstep Dance Crew.
  • Zaterdag 17 december om 22.30 uur: Optreden van Les Deux, een uniek akoestisch duo. Beiden afgestudeerd aan de Rockacademie. Ze brengen top 40- en andere danshits in een nieuw jasje.
  • Zondag 18 december om 14.30-16.30 uur: Bezoek van de kerstman.
  • Zondag 18 december om 14.30 uur: Versier je eigen tas en drink chocomelk ten voordele van Music For Life (UMUBANO-BISA).

Meer: Proef zaterdag en zondag de typische Brusselse wafel, gebakken op een houtkachel!

Waar parkeren?

Het wordt een superdruk weekend in Hoeilaart. Vrijdag en zaterdag is er ook de toneelvoorstelling van Klem (Kerstmis provençal); zaterdag en zondag het kerstconcert van Davidsfonds (Hoeilanders zingen Kerstmis). Hoeilaart wordt helemaal in de kerstsfeer ondergedompeld.

De gemeente raadt iedereen aan om te voet of met de fiets naar het dorpscentrum te komen. Voor wie toch met de auto komt, wordt er van vrijdagavond 16 december (18 uur) tot maandagmorgen 19 december (7 uur) extra parking ingericht.

  • in de Marcel Félicéstraat:

eenrichtingsverkeer richting Brusselsesteenweg; links: parkeren op de bestaande parkeervakken; rechts: schuin parkeren;

  • in de Baron de Man d’Attenrode- en Rode Kruisstraat:

eenrichtingsverkeer richting Vlaanderveldlaan; rechts: parkeren op de bestaande parkeervakken; links: schuin parkeren.

 

1350 keer gelezen