Dit weekend CABARET met 'EKSEEKO' (videopromo)

06 mei 2018, 14:30 - 20:30
play video

Locatie: GC De Bosuil

Organisator: EKSEEKO

Dit weekend, op zaterdag 5 en zondag 6 mei  ’18 speelt "Cabaret”. Een unieke theaterproject waar mensen met hun beperkingen een voorstelling maken zonder beperkingen. Ze beloven een prachtige cabaretshow met muziek van Overijse Concertband.   Spetterend, groots, bombastisch, betoverend, hilarisch… Of toch een beetje anders …?  Ekseeko, een vrijetijdswerking voor kinderen en jongeren uit de Druivenstreek met en zonder beperking, is hiermee niet aan zijn proefstuk toe.

Met “I have a dream” speelde ze 2 jaar geleden 3 volle zalen in de Bosuil, en gingen daarna op tournee. Het resultaat was pure kunst. Niet technisch perfect en met de nodige hapering, maar wel een voorstelling waar elke seconde authentiek was, en waar pure mooie momenten elkaar afwisselde met hilarische scènes. Hun boodschap kwam onversneden op de planken, en ontplofte met een (h)eerlijke directheid in het gezicht van de bezoekers.

Vol vertrouwen en met hoge ambities zetten ze een volgende stap. Overijse Concertband was onmiddellijk enthousiast om er een totaal spektakel van te maken. Na wederom 1 jaar van cursussen volgen, ideeën verzamelen, stukken zoeken, tekst schrijven, repeteren, decor bouwen, … is het moment nabij om zich nog eens van hun beste kant te laten zien. Alles in deze voorstelling hebben ze zelf gemaakt, met uitzondering van de muziek. Deze werd zorgvuldig uitgekozen en gerepeteerd door Bram Mergaert en zijn orkest. Voor de professionele omkadering en afwerking werd beroep gedaan op Compagnie Tartaren.

Meer dan 400 mensen kochten nu al een ticket, en mogen zich verwachten aan show, glamour en glitter, maar ook aan een portie echtheid waar je beter van wordt. Vervoeg hen snel!

  • Zaterdag 5 mei 2018 om 20.30 uur.
  • Zondag 6 mei 2018 om 14 uur.

GC de Bosuil, Witherendreef 1, 3090 Overijse

Tickets via www.debosuil.be, 02 657 31 79

Voorverkoop: 12 euro - 

Kassaprijs: 14 euro

BELANGRIJK! Er is audio descriptie voorzien voor slechtzienden, en een ringleiding voor mensen met een hoorapparaat op zaterdag 28 en zondag 29 april.  Bedankt om vooraf te laten weten indien je hier gebruik van wil maken.

1716 keer gelezen