De Hoeilaartse "dag van de vrouw"

10 mrt 2019, 11:00

Locatie: GC felix Sohie

Organisator: Samen Voor

Op 10 maart viert Samen Voor traditiegetrouw de Dag van de Vrouw in het GC Felix Sohie.  Een hapje, een drankje en lokaal talent zijn ook deze keer de sleutelwoorden. De dag begint om 11:00 uur met een aperitiefconcert, in samenwerking met de cultuurraad: Nele Hofman zal ons verblijden met covers en eigen nummers. Deze jongedame uit Huldenberg is reeds van jongsaf bezig met muziek en heeft het voorprogramma van Tom Helsen verzorgd tijdens zijn theatertour. Via Youtube kan je haar terugvinden onder haar artiestennaam 'Nellis'. Na het concert wordt er een aperitiefje aangeboden.

Om 15 uur gaat het programma verder: een glaasje bubbels, gebak, dans, muziek,  zang en verloting van cadeaubonnen van de sponsors zullen voor een goed gevulde namiddag zorgen. Eponine Van de Velde zorgt voor enkele muzikale werken op piano en de zusjes Astrid en Elisabeth Didden brengen ons hun, tot nu toe ongekend, zangtalent.

De verkiezing van Vrouw van het jaar maakt steevast deel uit van deze dag. Ken je een dame uit Hoeilaart die het verdient om eens in de bloemetjes gezet te worden? Laat het ons weten! Een jury kiest uit de inzendingen de vrouw die op 10 maart de prijs van Vrouw van het jaar mag in ontvangst nemen.

Inschrijven? Stemmen? Dit kan allebei via onze gloednieuwe website: https://samenvoorbe.wixsite.com/samenvoor of via e-mail: samenvoor.be@gmail.com of via:  0476 56 62 59

Ticket: Abo 1, 2, 3, ... Hoeilaart: 10 euro - VVK: 12 euro - Kassa: 14 euro

We kijken uit naar jullie inzendingen en het gezellig samenzijn op 10 maart!

Groetjes,  

Bodil, Elke, Joëlle, Marie-Paule, Moïra, Viviane en Veria, Samen Voor.

474 keer gelezen