Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Chiro Hoeilaart op een stokje!

14 nov 2015, 17:30

Locatie: Zaal De Rank Maleizen

Organisator: Chiro Hoeilaart

Het is weer zover! Chiro Hoeilaart nodigt jullie allen graag uit op ons jaarlijks brochettefestijn. Dit jaar gaat ons festijn door in zaal De Rank in Maleizen. Jullie zijn van harte welkom vanaf 17u30 (keuken sluit om 21u) om mee te genieten van de beste brochette van het land, een lekker aperitiefje en heerlijke bivaksoep. Daarnaast zullen er ook zelfgemaakte dessertjes voor jullie klaar staan en kan u met leuke prijzen naar huis gaan uit onze tombola! Het brochettefestijn helpt ons om er weer een onvergetelijk chirojaar van te maken voor groot en klein. Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen! Tot dan! 

Zaterdag 14 november vanaf 17u30.

1126 keer gelezen