Bedside Story (toneelgroep TROS)

26 nov 2016, 20:00

Locatie: CC Den Blank (Overijse)

Organisator: Toneelgroep Tros

Toneelgroep TROS brengt de hilarische komedie ‘Bedside story’ gebaseerd op ‘Slaapkamerverhalen’ van doorwinterd toneelauteur Alan Ayckbourn. We maken kennis met vier koppels en hun kleine kantjes. En waar kan je die beter tonen dan in de slaapkamer? Tom en Elsie zijn het jonge koppel dat net verhuisd is, maar het geven van een megaparty brengt meer stress met zich mee dan verwacht.

Dieter en Saskia zijn allebei uitgenodigd op dat feestje, maar Dieter ligt in bed met een fel overdreven rugkwaal. Saskia besluit dan maar om alleen te gaan, want ze wil haar ex-vriend Alexander en diens vrouw Trude nog wel eens tegenkomen. De relatie van Trude en Alexander zit echter net in een dipje, dus die ontmoeting met het verleden zou wel eens voor verwikkelingen kunnen zorgen. 

En dan zijn er nog Simonne en Marcel, de ouders van Alexander. Ze hadden zich hun huwelijksverjaardag alvast heel anders voorgesteld. Genoeg ingrediënten om een web van intriges op te bouwen met grappige en onverwachte wendingen. Het belooft een herkenbare toneelavond te worden met een hoog soapgehalte.

De regie is in de ervaren handen van Pieter Klinck, die ook de musical ‘De Feeks’ van TROS in goede banen heeft geleid.

  • Vrijdag 25 november 2016 om 20u
  • Zaterdag 26 november 2016 om 20u
  • Zondag 27 november 2016 om 15u

Verkoopkanalen

Online via www.denblank.be

  • Telefonisch op 02 687 59 59
  • Aan de balie van Den Blank (Begijnhof 11, 3090 Overijse)

Via de Tros kanalen

2260 keer gelezen