VANDAAG: audities "Hoeilanders zingen Kerstmis 6" - Wie zingt graag?

21 apr 2018, 14:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: SOPRALINE

Zoals je de vorige weken kon lezen, wordt op zaterdag 21 april een auditie gehouden voor het tweejaarlijkse kerstconcert “Hoeilanders zingen Kerstmis 6”. De auditie is geen wedstrijd met een jury die bepaalt of je al dan niet mag meedoen, het is  vooral een kennismaking met de zangers en de mogelijkheden van hun stem. Het is zeker niet de bedoeling dat iedereen op het concert ‘solo’ zingt.  Niemand wordt verplicht en er is voldoende te repeteren voor de meerstemmige liedjes die in koor gezongen worden.

Wat wordt van je verwacht op de auditie? Dat je je stem laat horen. Dat kan door met een karaoke- of youtubevideo mee te zingen of dat kan door een partituur mee te brengen zodat de pianist je kan begeleiden. Wie hulp nodig heeft bij het zoeken van de juiste video’s of partituren, kan op ons rekenen. Geen stressvolle toestanden maar een gezellig moment waarin we je in de best mogelijke omstandigheden willen ontmoeten en horen. Aarzel niet ons te contacteren als je nog vragen hebt: Jan Van Assche – 0475 26 66 22 – jan@debrabander.be.

We beginnen eraan op zaterdag 21 april om 14u in het GC Felix Sohie (theaterzaal).

Deze audities houden we ook in functie van de musical “Felix Sohie” die voor eind 2019 gepland is. De minimumleeft is: middelbaar onderwijs in september 2018. Er is geen maximumleeftijd. Ervaring is leuk maar niet noodzakelijk. Tot dan!

Jan Van Assche, Sopraline

473 keer gelezen