5 jaar Serreconcerten met Ananta Roosens & Stan Maris

06 aug 2022, 19:15 - 22:15

Locatie: Druiven Van Camp

Organisator: Serreklanken

Druiven Van Camp. Of beter: de serres van Druiven Van Camp. Daar vind je in het midden van de zomer (zaterdag zes en zondag zeven augustus) het podium voor een reeks gedurfde concerten. Wat oorspronkelijk begon als een Hoeilaarts initiatief om toerisme, cultuur, kunst en erfgoed met elkaar te verbinden is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Druivenstreek en ver daarbuiten. Zo kiest cultuurvereniging Serreklanken al vijf jaar artiesten of projecten wiens muziek zich minder leent tot de vier muren van een theaterzaal maar des te beter tot z’n recht komt in een atypische omgeving. Avontuurlijke muziek en een al even avontuurlijk publiek; zouden druiven daar beter van groeien?

19u15 - ‘100 jaar Marc Sleen’ - integrale luisterbeurt ‘De Olifant In Woord En Beeld’
19u30 - Ananta Roosens ‘ceci n’est pas un violon’Ananta Roosens studeerde klassieke- en tangoviool aan het conservatorium van Rotterdam. Tijdens haar studies richtte ze de groep La Sieste du Dromadaire op. Een groep die qua stijl het midden houdt tussen tango, klassieke muziek en jazz.
Ze komt naar Hoeilaart met haar solo-project ‘ceci n’est pas un violon’, waarbij ze helemaal uit haar comfort-zone breekt en op zoek gaat naar het onverwachte en het onverhoopte!
21u00 - Stan Maris (accordeon)Stan Maris startte met zijn accordeonstudies op amper 10-jarige leeftijd, nadien trok hij naar de conservatoria van Gent en Antwerpen om in de leer te gaan bij oa. Tuur Florizoone en Fredrik Leroux. Met bijdragen in bands als Kreis en Suura bewijst Stan de accordeon heer en meester te zijn.
Een atypisch instrument binnen de jazz, vraagt om een atypische locatie zoals onze druivenserres! De ideale gelegenheid om deze virtuoos eens solo aan het werk te horen!
Voor, tussen en na de concerten: Serreklanken draait doorMeer info en tickets: www.Felixsohie.Be
 

 

 

556 keer gelezen