Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_body() (regel 593 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_body() (regel 593 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

3de Vriende(n)lijke wandeltocht met uitgebreide brunch! (UITGESTELD)

05 jun 2016, 9:30

Locatie: GC Felix Sohie

Deze wandeltocht voor groot en klein vertrekt op zondag 5 juni 2016 om 9.30 u vanuit het Felix Sohie centrum.  Onze gids Christiane zal ons, al stappend naar het bos, de geschiedenis vertellen van enkele kapelletjes en kunstpatrimonium.  Aan het tankstation Octa+ op de Terlulpsesteenweg kunnen ouders met kleinere kindjes ons vervoegen om zo, via de Koninklijke Loge naar de St Cornelius Kapel in Groenendaal te wandelen waar een artisanaal aperitief, de "Maitrank", zal aangeboden worden. Daarna stappen we terug naar het centrum om er te genieten van een heerlijke uitgebreide brunch.

Deelname voor volwassenen : 12 euro, voor kinderen tussen 6 en 12 : 7 euro. 

Inschrijving  samenvoor.be@gmail.com.  Gsm 0476/56 62 59

We hopen velen onder jullie te mogen verwelkomen zodat het een zeer leuke en fijne uitstap wordt.

Tot dan ! Viviane, Veria, Bodil, Elke en Marie-Paule – SAMEN VOOR.

 

1870 keer gelezen