11-11-11 Afterworkparty: vrijdag 8 november 2019

08 nov 2019, 17:00 - 22:00

Locatie: GC felix Sohie

Organisator: 11 11 11

Passy verdedigt samen met 'Aidprofen' (een ngo die opkomt voor vrouwenrechten) elke dag de vrouw in Congo. 'Awad en de Totol fondation' geven Syriërs nieuwe kansen en ze kunnen hun trauma ’s van het IS regime bespreken en proberen te verwerken. Fermin is een boegbeeld van de inheemse gemeenschappen in het Amazonewoud en verdedigt hun rol en positie in Peru, in de gemeenschap en op klimaatonderhandelingen. Deze en zovelen anderen zijn de 'changemakers' van deze tijd.

Changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid voor meningsuiting onder druk te staan. Net daarom zijn deze changemakers belangrijker dan ooit en voert 11-11-11 voor hun dit jaar actie.

Meer info: https://changemakers.11.be/changemakers en https://www.11.be/

Ook u kan de Changemakers op een leuke manier ondersteunen en we heten u daarom allemaal welkom op onze Afterworkparty, in het Felix-Sohiecentrum te Hoeilaart. Vrijdag 8 november wordt een leuke avond vol met plaatselijke DJ ‘s, lekker pintjes, coctails,… en ook voor eten wordt gezorgd. Vanaf 17 is iedereen welkom en vergeet zeker je dansbeentjes niet mee te nemen.

318 keer gelezen