10de grote Wijndaalquiz t.v.v. Voedselhulp Overijse

03 mrt 2017, 20:00

Locatie: GC Felix Sohie - schouwburg

Organisator: Dynamo Wijndaal

Op vrijdag 3 maart 2017 organiseert Dynamo Wijndaal al voor de 10de keer de ‘Grote Wijndaalquiz. Aanvang om 20:00. Dat deze kwis de voorbije jaren op heel wat bijval kon rekenen, bewijst niet alleen de jaarlijkse deelname van meer dan 25 ploegen. Vorig jaar brachten we hiermee ook € 1100 bijeen voor de vzw Voedselhulp en dit jaar willen we minstens voor een even goed resultaat gaan.

Wij bieden een plezante en spannende avond met een gevarieerd pakket vragen voor ploegen van minstens 3 en maximum 6 deelnemers. Uiteraard mag een drankje en hapje tussendoor niet ontbreken.Deelnemen aan de kwis kost € 25 per ploeg. De integrale winst van deze avond schenken we met veel plezier opnieuw aan Voedselhulp vzw. Deze vereniging die volledig op vrijwilligers draait, helpt al vele jaren noodlijdende inwoners uit de Druivenstreek door materiële en immateriële hulp te verschaffen. Voeding, kleding, klein huisgerief, speelgoed, schoolgerief,… worden verdeeld in de strijd tegen verdoken armoede in onze buurt. Door de opbrengst van onze kwis te schenken aan Voedselhulp, willen we hen een hart onder de riem te steken en tegelijk deze werking extra in de kijker zetten. Wie nog meer wil weten of hen wil steunen, kan terecht op www.voedselhulp-overijse.be voor meer info.

Ploegen van min.3, max. 6 personen, €25 per ploegInschrijvingen op dynamowijndaal@gmail.com, 0476 79 64 73Reserveren is verplicht, de plaatsen zijn beperkt.

https://www.facebook.com/DynamoWijndaal/

http://www.dynamowijndaal.be/

1241 keer gelezen