"Wijk in de kijker" was schot in de roos (fotoalbum)

maandag 20 jun 2016

Als alle ingrediënten voorhanden zijn, dan is de kans op slagen groot: een prima organisatie, een leuk programma met een knappe wandeltentoonstelling, een actieve ploeg vrijwilligers, lekker eten en drinken, een mooi budget van de gemeente en vooral, tussen de regendagen door, eindelijk eens mooi weer met volle zon. De wijkfeesten van 't Blocxveldt, dit jaar de 'wijk in de kijker' waren een schot in de roos.

Op de receptie was veel volk, de barbecue spijsde meer dan 130 hongerigen en de hele namiddag was het in de Zoniënbosstraat en omgeving bijzonder stemmig met kinderanimatie, de optredens van de covergroep 'Steam Factory' en Soulstep Dance Crew ... om nog maar te zwijgen van het lekkere roomijs van Marc's IJs en de Hoeilaartse kaastaart.

Na een eerste opwarming tijdens de match van de Rode Duivel op zaterdag met een mooie Ierse delegatie, werden de zondag dus alle registers opengetrokken, en met succes. Plezante wijkfeesten dus die duidelijk om herhaling vragen. Marie-Paule en haar ploeg weten volgend jaar wat te doen!

Foto's: JanVA en Michel Picone