Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Verkopen op de kerstkadootjesmarkt

zondag 19 okt 2014

Iedereen kent ze wel, de jaarlijkse kopbrekens over een tof en origineel Kerstgeschenk.  Welnu, ‘t Genootschap Hoeilaart (Rodenbachfonds) pakt dit jaar uit met een nieuw concept, uniek voor de druivenstreek: een KerstKadootjesMarkt. Bedoeling is om in de aanloop naar de Kerstperiode een mooi en gevarieerd aanbod aan leuke geschenkideeën aan te bieden. Zowel professionele verkopers als personen met een creatieve hobby zijn welkom om op 23 november in jeugdcentrum Koldam (Hoeilaart) hun ideetjes te verkopen.

En er zijn nog plaatsen vrij!

Voor 20€ krijg je van ons al een stand van ongeveer 2 meter (+ 10€ voor een bijkomende meter). Maar aarzel niet, want de plaatsen zijn beperkt! 

Voor meer informatie en/of inschrijving kan je terecht bij Philippe Ghekiere: philippe.ghekiere@telenet.be of 0496.235.284