Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Twee Hoeilanders delen in de "Europese Kunstverdienste"

zaterdag 07 nov 2015

Had u al gehoord van het “EKV”? Wellicht niet, hoewel de vereniging “Europese Kunstverdienste” niet nieuw is. Gesticht in 1979, is ze intussen in België één van de belangrijkste verenigingen die  beeldende kunstenaars en grafici groepeert. En zoals de naam ook doet vermoeden moet men er zijn lidmaatschap verdienen.  Enkel bij gratie van een – toch wel strenge – jury kan men zich tot “gezel” laten verheffen.  Twee leden van Kunstkring Hoeilaart, Jos Daemen en Sonja Delhaye, waagden de stap en behoren voortaan tot het kruim van onze Belgische kunstwereld. Jos is al jaren een gevestigde waarde in Hoeilaart, met zijn befaamde pentekeningen, net zoals Sonja dit is met haar unieke aquarellen. (meer info: www.kunstkringhoeilaart.be

En binnenkort zijn hun werken te bewonderen! Van 14 tot 21 november kan je in het gemeentehuis van Evere te midden een prachtige tentoonstelling van schilderijen, keramiek, beeldende kunsten en gemengde technieken, ook hun pareltjes terugvinden. 

Openingsuren: 

  • maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 10.30u tot 18u
  • dinsdag van 10.30 tot 20u 
  • zaterdag van 10 tot 13u 

Place to be:  Hoedemaekerssquare 10 in Evere (gemeentehuis). Inkom gratis!