Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Trefpunt Sohie plechtig geopend (enkele foto's)

maandag 20 okt 2014

Jaren geleden gestart in het parkpaviljoen, is deze wekelijkse samenkomst van 55plussers (je bent er sneller dan je denkt) uitgegroeid tot een belangrijk trefpunt in het sociale leven van onze gemeente. Na de verhuis naar het GC Felix Sohie was de seniorenraad op zoek naar een mooie naam voor dit mooie initiatief. Aan de senioren werd gevraagd suggesties te doen en uit de meer dan 40 inzending werd uiteindelijk gekozen voor 'trefpunt Sohie'.

Vandaag werd deze doop plechtig gevierd met een glaasje en een hapje en er kwam bijzonder veel volk opdagen. Voorzitster Gilberte Marchand kon er jammergenoeg niet bij zijn. Ondervoorzitter, Roby Beelen, mocht in haar naam toasten op het succes van dit initiatief dat kadert in het samenbrengen van mensen, in de strijd tegen vereenzaming en verveling. Een mooi doel, vandaag met een mooi naam.