Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Totaalspektakel 'Ik was 14 in '14' zoekt 50 figuranten (m/v)

vrijdag 24 okt 2014

Op 8 november herdenkt Hoeilaart Wereldoorlog I. Speciaal voor die gelegenheid werd  het totaalspektakel ‘Ik was 14 in ‘14’ geschreven. Olivier Dewit vertelt het verhaal van vier jaar oorlog in Hoeilaart, afgewisseld met toneel, zang, voordracht, dans … en een grote volkse scène. Voor deze scène, een volksvergadering bij brouwer Vanlier, zijn  we op zoek naar een vijftigtal figuranten waarvan minstens de helft mannen.

Deze scène valt in het begin van het spektakel dat op zaterdag 8 november tweemaal wordt opgevoerd, om 17 uur en om 20 uur. Script en regie zijn van de hand van Jan Van Assche op initiatief van de cultuurraad.

De algemene repetitie is op donderdag 6 november om 19u30. Er is ook nog een repetitie voorzien om zondag 2 november om 11 uur (na de repetitie aperitief bij Gaby). Alle activiteiten gaan door in het GC Felix Sohie.

Wie meedoet, bevestigt zijn deelname via e-mail: jan@debrabander.be of telefonisch op 0475 26 66 22 met vermelding van je maat van t-shirt. Zonder je hulp is dit spektakel maar half zoveel waard!