Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Toast Literair 2015 was ook in Hoeilaart meer dan de moeite waard

maandag 19 jan 2015

Vlaanderens grootste literiaire happening, Toast Literair, ging gisteren door in 200 gemeenten in Vlaanderen. In onze gemeente zorgden de Bib en het Davidsfonds opnieuw voor een boeiende zondagvoormiddag, tijdens de welke vooral de interessante boeken van het voorbije jaar werden besproken. Het vaste panel bestond uit Annemie Pijcke, de hoofdbibliothecaresse, Peter Lombaert van Standaard Boekhandel Overijse en Jan Van Assche, voorzitter van het Davidsfonds. Zij werden bijgestaan door tal van lezers die de voorbije weken de titels van hun lievelingsboeken hadden doorgegeven en nu de kans kregen om daar wat over te vertellen. 

In bijlage vind je de PDF met de titels die aan bod kwamen. Na het panelgesprek volgde nog een nieuwjaarsreceptie in de bib, met lekkere toastjes en een glaasje cava. Voor de aanwezigen was het weer een meer dan geslaagde middag.

Voor mer info over zoveel literatuur kaan je steeds terecht bij de schitterende medewerkers van onze bib.

BijlageGrootte
PDF icon Toast Literair 2015.pdf4.06 MB