Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Tentoonstelling 40 jaar Lichtstoet twee weken lang in het GC Felix Sohie

dinsdag 11 nov 2014

Speciaal op verzoek van velen die tijdens het Druivenfestival de tijd niet vonden, is de succesvolle tentoonstelling "40 jaar Lichtstoet", op uitnodiging van de seniorenraad, opnieuw te bezichtigen. Ditmaal staan de panelen twee weken lang opgesteld in de serre van het GC Felix Sohie, van 15 tot 28 november. Marijke De Rudder en Jan Van Assche werkten maanden aan het verzamelen van de foto's en de vele verhalen. Het resultaat is verbluffend en geeft een schitterend overzicht van 40 jaar creativiteit en competitie. Dit monument van het verenigingsleven verdiende het om op deze meer dan respectvolle wijze behandeld worden.

Mis deze gelegenheid niet. De tentoonstelling is elke dag te bezichtigen tijdens de openingsuren van de cultuurdienst en de bib en ook tijdens activiteiten in de theaterzaal, van 15 tot 28 november 2014.