Te veel regen speelde Sexy Summertime Festival duidelijk parten (video en fotoalbum)

dinsdag 15 aug 2017
play video

Alle aanwezigen  waren het erover eens, de line-up 2017 was meer dan goed, knappe muziek en de juiste sfeer, maar de regen was despelbreker. Het optreden van de Kentnetband, aangeboden door de cultuurdienst, werd ingeluid door een fikse regenbui, wat ongetwijfeld een pak volk thuis hield. De zon was bij de eerste twee optredens nochthans van de partij en het strandgevoel kreeg vorm. Maar op het einde van 'Los Callejeros'  begon het pijpenstelen te regenen.

Pieter Schrevers kreeg een stortvloed over zich. Hij bleef het publiek echter perfect entertainen.  Voor het optreden van Crooked Steps en Johnny's Motten werd de hele set naar binnen verhuisd waar vanaf  22u  ook Sexy Summernight doorging, powerd by Phobos.

De keuze van de DJ's was top!Ondanks alle omstandigheden bewees Sexy Summertime Festival 2017 opnieuw een plezant zomers openluchtgebeuren te zijn dat bij zonnig weer heel wat troeven in huis heeft. We kunnen maar hopen dat de organisators, Jong-Davidsfonds, volgend jaar opnieuw present zijn, want Hoeilaart verdient dit leuke festival! Om 3u 's morgens dat deze 8ste editie er op. We kijken nu al uit naar de 9de, met uiteraard schitterend zomerweer. Noteer de datum alavast: zaterdag 11 augustus 2018!

Video: Jan Van Assche

Fotoalbum: KarelVA