Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Startdag Plechtige Communie brengt 44 jongeren samen (enkele foto's)

zondag 25 okt 2015

Ook voor de catechesewerking is het nieuwe seizoen gestart. Nadat de hele ploeg op 3 oktober naar de Missiodag in Halle trok, was er zaterdag de startdag in de Sint-Clemensschool. Centraal stond het mooie verhaal van de ark van Noach met de projectie van een leuke tekenfilm. Daarna waren er tal van activiteiten om elkaar beter te leren kennen en werd het verhaal ook op grote bladen geschilderd. Na een afsluitende zangrepetitie zat de dag (voormiddag) er al op.

Wie zich nog niet ingeschreven heeft voor de Plechtige Communie (Vormsel) en er toch graag zou bij zijn, kan best een e-mailtje sturen naar Monique Vandenpunt: monique.vandenput@gmail.com.

Met 44 zijn ze dit jaar en de eerstvolgende activiteit is de pannenkoekendag van Ziekenzorg waar enkele ouders en jongeren zullen helpen. Tot dan!