Sexy Summertime Festival: LIVESTREAM (3 video van de optredens)

donderdag 11 aug 2016

Het Sexy Summertime Festival ligt weer achter de rug. Dankzij het schitterend weer en een meer dan behoorlijke programmatie, in een sfeervol kader, mag gerust gesteld worden dat het evenement een succes was. Er kwam veel volk op af, en het publiek was erg tevreden met het resultaat. De ploeg van Davidsfonds Jeugd had er dan ook alles aan gedaan om de omgeving in en rond het GC Felix Sohie in een echt 'Summertime' kleedje te steken. Met de overheerlijke Mojito's, Gin Tonics en kindercocktails voelde je de zon zo glimlachen.  Ook de kinderporgammatie van de cultuurraad en de jeugdraad, 'Kaatje en C°' op het hoofdpodium bezorgde het geheel een grote meerwaarde. 

De optredens werden net als verleden jaar live uitgezonden door het videoteam van Hoeilander.be met Jan Vanderstraeten aan de regie, Philip Maes, Sander Vanobbergen, Jolien Salberter en Jan Van Assche aan de camera's. Je kan alle optredens (uitgezonderd Kaatje &C°) en bijzonder veel sfeerbeelden opnieuw beleven door onderaan te klikken op watch again en dan te selecteren (pijltje rechts) welk optreden je wil herbeleven (het kan zijn dat je even op 'refresh moet klikken).. OF KLIK HIER!

Sexy Summertime Festival gebruikte dit jaar de herbruikbare bekers van de gemeente en dat zorgde voor opvallend minder afval.

Jammer dat de afterparty binnen in het GC Felix Sohie moest  doorgaan. Iedereen bleef in dit heerlijk terrasjesweer liever buitenstaan. Ook het lange weekend (15 augustus) zorgde 's avonds voor wat minder volk. Misschien moet de gemeente toch maar eens overwegen om dat weekend toe te laten dat de muziek buiten wat langer kan doorgaan. Zo vaak gebeurt dat niet en de zomer vraagt dat!

In ieder geval een leuke editie van Sexy Summertime Festival 2016. Op naar de editie 2017, die doorgaat op 12 augustus.

Sexy Summertime houdt eraan alle sponsors te bedanken voor de grote steun want zonder hun bijdrage zou dit initiatief onmogelijk kunnen plaatsvinden.

(foto's volgen)