Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Scouts en gidsen op kamp vertrokken! (enkele foto's)

donderdag 02 jul 2015

Woensdagmorgen vertrokken de verkenners per fiets voor een tocht van 150 km in de broeiende hitte. Om 16u30 waren ze nog in Louvain-La-Neuve (het was in de namiddag werkelijk te heet om de trappers rond te krijgen) en volgens de laatste bronnen zouden ze vanaf de avond tot laat doorgefiets hebben in de relatieve koelte van de nacht. Normaal komen ook zij vandaag, donderdag, aan met de rest van de groep die vanmorgen, donderdag, in Groenendaal de trein opstapte, eindbestemming 'Dohan' aan de Semois, nabij Bouillon en Libramont. 79 jongeren en 23 leiding zullen een dikke week genieten van de natuur, onder een zinderende zon.

Zo'n vertrek is altijd een mooi moment om leuke foto's te maken.

Foto's: JanVA