Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Parkvijver opgeruimd voor vissersclub (enkele foto's)

zondag 22 feb 2015

Zondagvoormiddag was het een en al activiteit  rond de parkvijver. De vissersclcub had Dirk Van Caudenberg, Luc Meganck en Peter Lannaux opgetrommeld om de omgevallen bomen in de parkvijver te verwijderen. Dit moest gebeuren voor het broedseizoen van de eenden van start ging. Er kwam heelwat zwaar materieel bij te pas. De takken zorgden er immers voor dat de visserslijnen vaak vast kwamen te zitten, wat voor vissers helemaal niet plezant is, dus moesten ze weg.

Het niet al te stabiele bootje bezorgde de toeschouwers toch wat leuke momenten. Pascal Dekimpe kapseisde en kwam in het koude water terecht. Je moet er iets voor over hebben, natuurlijk.

Alweer een klus geklaard.

Foto's: JanVA