Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe cultuurfolder presenteert 32 activiteiten eerste semester 2015

woensdag 14 jan 2015

Eind vorige week zat hij normaalgezien in je brievenbus, de 1, 2, 3 folder met de volledige programmatie van de cultuurverenigingen en de cultuurdienst. Een semesterlang plezier voor iedereen die graag wat plezant en interessant beleeft. 8 lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen, 8 toneelstukken, 4 jazzavonden, 3 concerten, 1 toeristische reportage, 1 hedendaags modern circusgebeuren en 1 muzikale vertelavond, dat  is het aanbod van de verenigingen. De cultuurdienst brengt 6 aciviteiten met 3 knappe muzikale avonden, humor en toneel.

De 1, 2, 3 formule betekent dat als je drie activiteiten van de verenigingen boekt, je een mooie korting krijgt, soms tot -40%. De moeite waard dus om de brochure even te bekijken en te kiezen uit een ongelooflijk gevarieerd aanbod.

Voor meer info kan je steeds terecht bij de cultuurdienst in het GC Felix Sohie. Je kan de brochure hieronder als PDF downloaden.

Cultuur dichtbij om de hoek en van de beste kwaliteit ... Daarvoor moet je in Hoeilaart zijn!

Het Davidsfonds laat weten dat er in de nieuwste editie van de 1, 2, 3 cultuurfolder waarin de programmatie van alle Hoeilaartse cultuurverenigingen voor het eerste semester gepresenteerd wordt, een kleine fout geslopen is. Bij de activiteit "Mozart in Hoeilaart", een organisatie in samenwerking met CANTUVA, werden de verkeerde tarieven afgedrukt. Dit Mozartconcert in de Sint-Clemenskerk is als volgt geprijsd:

abo 1, 2, 3: €12 - voorverkoop: €13 - kassa:€15. 

Het Davidsfonds verontschuldigd zich voor deze fout en dankt u bij voorbaat voor uw begrip.

BijlageGrootte
PDF icon 1,2,3 voorjaar2015.pdf1023.46 KB