Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nero MTB toertocht trok 600 belangstellenden (2 fotoalbums) UPDATE!

zaterdag 01 nov 2014

Vanaf 7 uur zaterdagochtend vertrokken ze, de mountainbikers die op de uitnodiging van WTC Hoeilaart waren ingegaan om onze gemeente een bezoek te brengen. Naargelang de bron was 94% tot 97% van het mannelijke geslacht. Dat je de 28km, 35km of 55km zou kunnen afleggen in korte mouwen, dat had niemand verwacht en toch is het net dat wat deze 1 november in petto had. Na de inspanning was het, aan de sporthal, dan ook bijzonder gezellig terrasjesweer en dat konden de vermoeide en beslijkte fietsers best smaken.

De hele organisatie was prima voorbereid, al kregen ze de hele voormiddag te maken met flauwe plezanten die de wegwijzers wegnamen, maar dat werd door een mobiele ploeg snel en efficiënt opgevangen. Van de 600 deelnemers was er toch eentje die zich kwetste, niet in het bos, maar op het gemeenteplein.

De WTC was bijzonder tevreden met deze opkomst en heeft voor volgend jaar al hetzelfde weer besteld. Als dat lukt, zou het straf zijn!

Schitterende foto's kregen wij toegezonden van Jan Stroobants die in het bos postvatte en zich niet liet afschrikken door de modder.

Aan de sporthal gingen wij zelf een kijkje nemen.

 

Foto's:  Jan Stroobants & JanVA