Nero’s Badminton Club top tijdens Provinciaal Jeugdkampioenschap in Sportoase Leuven

vrijdag 23 feb 2018

Met 5 gouden medailles, 1 zilveren en verschillende ereplaatsen hebben onze spelers een mooi palmares bij elkaar gespeeld. Bij meisjes U10 haalde Fien Kaerts bij MEU10 onze eerste gouden medaille binnen. Mirte Denon en Sam Kumps speelden een verdienstelijk toernooi. Jongens U11, Inz Charlier en Adrian Ciscato behaalde onze tweede gouden medaille bij JD U11 en Adrian behaalde een zilveren medaille JEU11, waar Inz de 3de plaats behaalde.

Bij U13 speelden Matteo Ciscato en Inès Denys mooie wedstrijden. Hun uitslag doet het beste vermoeden voor de toekomst. Inès behaalde met een partner uit Tienen ook een mooie 3de plaats bij MDU13. U15 was de grote slokop met liefst 3 gouden medailles : Franziska Stierle MEU15, Franziska Stierle en Fruzsina Ersek MDU15 en Franziska Stierle en Sander Ericx GDU15.  Franziska leverde samen met Fruzsina en Sander topprestaties met spannende wedstrijden en werd drie keer Provinciaal Kampioen.

Verder behaalde Sander Ericx en Remco Bovijn een 3de plaats JDU15. Remco en Sander speelden bij JEU15 ook de kwartfinale. Als eerstejaars U15 een mooie prestatie.

Als laatste bij U17 eindigde Arno Monsaert met een meisje uit Wolvertem op een 3de plaats bij GDU17.

Puike prestaties van onze jeugdspelers en een fiere trainer Ronny.  Dank aan allen voor jullie inzet!