Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Mooi totaalspektakel op komst!

dinsdag 14 okt 2014

Tijdens Wereldoorlog I was Hoeilaart bezet gebied. De Duitsers waren hier baas en dat liet zich gevoelen. Niet dat hier gevochten werd, het front was een eind van hier, maar naargelang de oorlog vorderde werd voeding en gezondheid een grote zorg voor een belangrijk deel van de bevolking. Overleven was de boodschap.

Ik was 14 in ’14 brengt het verhaal van Hoeilaart in die moeilijke periode. Olivier Dewit loodst ons door de dagen,  afgewisseld door toneel, zang, poëzie, muziek, dans …

Het script en de regie zijn van de hand van Jan Van Assche.  Verscheidene verenigingen hebben hun medewerking toegezegd: chiro, scouts, toneelgroep Reintje, toneelgroep Klem, Nero’s muzikanten, APKO, het Ruusbroeckoor, leden van VitamineZ en Sopraline, de Blauwe Vinken …

Het wordt een mooi en ontroerend totaalspektakel van Hoeilanders voor Hoeilanders.

Ik was 14 in ‘1” wordt op zaterdag 8 november tweemaal opgevoerd, om 17 uur en om 20 uur. De zaal biedt telkens plaats aan maximum 200 toeschouwers.

Kaarten zijn te verkrijgen in het GC Felix Sohie, bij de cultuurdienst.

Inkom €10, vvk €8.

Ik was 14 in '14 is een productie van de cultuurraad.