• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Memorabele wedstrijd brengt ERCH na 45 jaar naar 1ste provinciaal (fotoalbum)

zondag 31 mei 2015

De wedstrijd die in 1ste provinciale brengt, was er één om van te genieten. ERCH begon het best en al na 5 minuten stond het 1-0. Van Brusselen met de perfecte pas en van dichtbij ingekopt. Een beter begin kon je nauwelijks bedenken. St. Brussel moest van dat moment af “komen” en deed dat ook. Sterk voetballend maar weinig productief. Penasse, keeper van ERCH, die een perfecte laatste wedstrijd speelde, kwam slechts éénmaal echt in gevaar.

ERCH bleef gevaarlijk op tegenaanval en dit resulteerde op de 40ste minuut in een enig mooi doelpunt. Perfect uitgespeeld in de kleine rechthoek en mooi ingelegd: 2-0 en ERCH op rozen.

In de 2de helft ging St. Brussel nog uitdrukkelijker op zoek naar de aansluiter. Het moet gezegd, St.Brussel is eveneens een sterke ploeg. ERCH deed echter wat het moest doen: met volle overgave de 2-0 verdedigen.

Ook dan bleef ERCH echter veruit de gevaarlijkste ploeg en iedere tegenaanval was bijna een doelkans. Op een kwartier van het einde moest Sp.Brussel met 10 verder na een 2de zware fout en dus een rode kaart voor een verdediger.

Het derde doelpunt viel op de 90ste minuut. Een afstandsschot dat door de handen glipte van de Brusselse keeper. Match over en out en het feest kon beginnen.