Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Magische momenten op Ik was 14 in 14 (fotoalbum)

zondag 09 nov 2014

Wie het geluk had een kaartje te bemachtingen voor het totaalspektakel "Ik was 14 in '14" gisteren, heeft een uniek en uitzonderlijk typisch Hoeilaarts moment, meegemaakt. De verwachtingen waren dan misschien wel hooggespannen, de verrassing om zoveel kwaliteit was groot en het publiek reageerde achteraf bijzonder enthousiast en lovend. De vele magische kippenvelmomenten, de rollercoaster van emoties, het  hoge niveau van alle deelnemende verenigingen en de warme en vlotte sfeer waarin het spektakel de toeschouwer meer dan 2 1/2 uur  bij de keel greep, hebben een diepe indruk nagelaten.

'Ik was 14 in '14" was op meerdere vlakken een groot succes. Vooral de bijzonder vriendschappelijke sfeer waarin alle verenigingen hebben samengewerkt om dt spektakel een meer dan verdiende plaats in de Hoeilaartse cultuurgeschiedenis te verschaffen, is het vermelden waard. De magie die een dergelijk 'samen bouwen' creëert, is onvergetelijk en versterkt op een onbetaalbare wijze de sociale cohesie van onze gemeenschap.

Het zou ons te ver brengen indien we elke scène apart zouden bespreken.  Alle deelnemers verdienen evenveel lof, van de mensen achter de schermen tot de indivduele acteer-, zang- en dansprestaties, iedereen gaf het beste van zichzelf, met een hartverwarmend enthousiasme dat weer voor tal van nieuwe vriendschappen heeft gezorgd.

Bedenker, scriptschrijver en regisseur, Jan Van Assche, was in een eerste reactie na de voorstelling een bijzonder tevreden en gelukkig man. Wat hem vooral had getroffen was de inzet, de concentratie en de energie die de hele groep uitstraalde om tot een dergelijk mooi resultaat te komen. Zo vaak krijg je de gelegenheid niet om van deze 'roes' te proeven. Onvergetelijk! Respect! Als verantwoordelijke kan je alleen maar dankbaar zijn met zo'n schitterende ploeg te hebben mogen werken.

Voorzitter Jan Lenaerts van de cultuurraad was na afloop vooral fier over de prestaties van de verenigingen. HIj is ervan overtuigd dat deze bijzondere dag de socio-culturele gemeenschap een bijzondere boost geeft.

Jammer dat het totaalspektakel maar tweemaal kon opgevoerd worden. Men had de schouwburg gemakkelijk een derde of vieder maal kunnen vullen. Hoeilander.be wenst iedereen die deelnam van harte een hele dikke proficiat en hopelijk komt er de volgende jaren nog veel van dat. Hoeilaart houdt immers van uitdagingen en kan veel meer!

Gelukkig werden er videobeelden gemaakt die de komende weken op Hoeilander.be (DoenderTV) te zien zullen zijn.

Vandaag bieden wij u alvast een schitterend fotoalbum van onze huisfotograaf: KarelVA. 

 

BijlageGrootte
PDF icon Programmaboekje .pdf2.35 MB