Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Geen berg pannenkoeken hoog genoeg voor Ziekenzorg

zaterdag 01 nov 2014

Je moet het maar eens proberen thuis, pannenkoeken bakken voor 400 personen aan twee stuks per persoon. ZIekenzorg kreeg het vandaag weer voor mekaar. Van 8 uur vanochtend waren de vrijwilligers al op de been en rond zes uur konden zij hun succesvolle dag tevreden afsluiten. De verhuis van het ter ziele gegane Lindenhof naar zaal De Eekhoorn was meer dan geslaagd. De sympathisanten vonden de weg en genoten, zoals elk jaar, van de overheerlijke pannenkoeken.

De grote opkomst zorgt er weer voor dat Ziekenzorg voldoende werkingsmiddelen heeft, om langdurig ziekte bij te staan en geregeld te verrassen.

Dit jaar kreeg Ziekenzorg veel hulp van " De Blauwe Vinken" die de tafels zetten en van een groep vormelingen die samen met hun ouders een handje hielpen. Het was een welkome steun.

Op de foto: de ploeg van ZIekenzorg.