• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH wint 'derbymatch' tegen leider Kampenhout

zondag 18 jan 2015

Alleen maar blije Hoeilaartse gezichten op en rond het terrein van ERCH. ERCH – Kampenhout  4  -  1. Twee ploegen die aan mekaar gewaagd waren en, zeker in de eerste helft, snel en mooi voetbalden. Er waren echter weinig kansen en het was wachten op missers in de verdediging.

Het eerste foutje gebeurde bij ERCH en plots stond het 0-1. Gelukkig was de Kampenhoutse verdediging ook niet foutloos en ERCH profiteerde hiervan om er 1-1 van te maken. Nog voor de rust werd het na een hoekschop 2-1. Uitstekende eerste helft van beide ploegen. De tweede helft was veel minder aangenaam om naar te kijken. Kampenhout ging op zoek naar de gelijkmaker, maar ERCH was op tegenaanval veruit de gevaarlijkste ploeg. Het werd dan ook 3-1. Kampenhout ging dan nog uitdrukkelijker domineren maar schiep slechts één enkele kans, tegen de paal. Op een nieuwe tegenaanval kon Stielemans uiteindelijk nog gemakkelijk de 4-1 eindscore op het bord brengen. Verdiende en mooie overwinning van ERCH tegen de leider.

De B-ploeg verliest nog eens puntjes in spektakelmatch: ERCH –Ritterclub  4 - 4