Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Duizend pannenkoeken voor het goede doel! (enkele foto's)

zondag 01 nov 2015

Duizend pannenkoeken, da's een grote hoop die je niet in 1, 2, 3 gebakken hebt. Dat kleine wonder vond zondag plaats in zaal De Eekhoorn waar Ziekenzorg haar jaarlijkse pannenkoekennamiddag hield. Al van in de vroege voormiddag was iedereen hard in de weer om voldoende voorraad bij elkaar te bakken en klaar te maken, zowel voor de bestellingen als voor de grote toeloop in de namiddag. Hiervoor kregen ze hulp van tal van vrijwilligers waaronder de jongeren die volgend jaar hun plechtige communie doen en enkele ouders. De zaal was vrijdag al klaargezet door de Blauwe Vinken.

En uiteraard waren ze weer lekker, er zijn nog zekerheden! Het volk kwam inderdaad opdagen en alles verliep bijzonder vlot. Elk jaar wat meer pannenkoeken. Dit jaar waren het er een duizendtal. 

Een dikke proficiat aan al wie meegewerkt heeft!