Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Crea toont oogst van twee jaar knutselen (enkele foto's)

zondag 19 okt 2014

Het voorbije weekend was de gemiddelde leeftijd in het Jeugdcentrum Koldam een pak hoger. Crea, de hobbyclub die vroeger 'Vlijtig Liesje" die zich onlangs afsplitste van de Christelijke Bond van Gepensionneerden, stelde tentoon. Het werk van twee jaar breien, borduren, haken en naaien door een vijftiental leden trok zo'n 200 bezoekers aan die een lekker stukje taart en kffie best wisten te waarderen. 

Bij Crea knutselen enkel de vrouwen. De mannen mogen wel helpen op activiteien zoals dit Creaweekend. Om de twee weken komt Crea bij elkaar in het GC Felix Sohie.

Wie interesse heeft om aan te sluiten bij de groep kan contact opnemen met Betty Gigas, 05 657 60 77 of e-mail, gigas@hotmail.com.